Feestelijk diner bij de Goederenloods

Donderdag 11 april jl dineerden meer dan 100 klanten van de Voedselbank de Bevelanden, ruim 70 volwassenen en rond de 30 kinderen, in de Goederenloods Goes. Aan het diner namen ook enkele vrijwilligers van de Voedselbank deel. Het smakelijke en geanimeerde diner was op uitnodiging van de Rotary clubs Goes de Bevelanden en Goes-Reimerswaal. De leden van deze clubs hebben alle voorbereidingen en de organisatie van het diner gerealiseerd. De Goederenloods bood hun locatie aan, medewerkers van de Loods hebben de 3-gangen maaltijd gekookt. Na een hartelijk welkom door Rim Posthumus van Rotary Goes de Bevelanden en Dorith van Ewijk, voorzitter van de Voedselbank, serveerden leden van de Rotary professioneel het diner uit. Alle aanwezigen lieten zich de maaltijd goed smaken.

Tijdens het diner werden de gasten, in het bijzonder de aanwezige kinderen, vermaakt door goochelaar John en ballonnenvouwster Robin. Goochelaar John gaf iedereen het bekende mind-fuck gevoel ‘hoe doet hij dit, ik sta er met mijn neus bovenop en zie het niet’. Robin maakte van kleurige ballonnen de prachtigste figuren als hondjes, bloemen en zwaarden. De kinderen genoten.

Na het dessert ging iedereen voldaan en ontspannen huiswaarts.

Het was een mooie en verbindende avond!

Naast de beide Rotary clubs en de Goederenloods is het diner verder mogelijk gemaakt door Lamb Weston uit Kruiningen en Zeeuws Vis en Vlees Huys en Maal Alshaam Bazar uit Goes. Dank allen!